back to top

Najava za novu Mortal Kombat igru će vam malo slomiti srce

OBJAVLJENO

Svim ljubiteljima Mortal Kombata danas moramo reći kako dobivamo novu Mortal Kombat igru, no to nije Mortal Kombat 12. Izgleda kako se NetherRealm Studios nije šalio kada su za rođendan ove franšize najavili novu igru koja nije nastavak glavnog serijala.

Naziv nove igre je Mortal Kombat Onslaught. Jeste li spremni? Bit će mobilni RPG. Da dobro ste čuli mobilni RPG, a ne borilačka igra po uzoru na sve druge Mortal Kombat naslove. Kroz igru ćemo skupljati svima poznate borce i gledati ih kako se bore u svojim bitkama. Pretpostavljamo kako će igra biti multiplayer, tako da ćemo se boriti protiv drugih ljudi i njihovih boraca. U konačnici možemo reći da će ova igra biti strateški RPG s dodatcima sakupljanja svih boraca.

Najava za novu Mortal Kombat igru će vam malo slomiti srce TEHIX

Iz NetherRealm Studiosa nam poručuju kako žele pomicati granice Mortal Kombata i dopustiti igračima da iskuse franšizu na nove načine. No je li to ono što igrači stvarno žele? Datum izlaska igre još nije poznat, ali zaigrat ćemo ju tek 2023. godine na Androidima i iOS uređajima.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.