back to top

Nagradni fond na Wanderconu iznosi gotovo 40000 eura

OBJAVLJENO

Već smo dosta pisali o najvećem gaming eventu koji se održava u Osijeku početkom sljedeće godine, a osim što će te se njemu moći družiti s velikim brojem influensera s cijelog Balkana moći će te i osvojiti zaista sjajne nagrade.

U ukupno 11 različitih igara biti će održani turniri gdje će te kao ekipa ili pojedinac moći osvojiti zaista vrijedne nagrade. Najslabije nagrade su za natjecanje u retro Call of Duty 2 i svima poznatom battle royale naslovu Stumble Guys za koje će te se moći prijaviti na samom eventu.

Tekken 7 rezerviran je za sve ljubitelje klasičnih tabačina s ukupnim nagradnim fondom od 500 eura, a prijave traju sve do 10.1.2023. Za natjecanje u Rocket League prijave traju do 10.12.2022., a ekipe će se boriti za ukupno 1000 eura nagradnog fonda.

Nagradni fond na Wanderconu iznosi gotovo 40000 eura TEHIX

S obzirom da pričamo o eventu kojeg organizira Reroot Gaming bilo bi apsurdno da na popisu igara nije i Call of Duty Warzone. Preciznije rečeno Warzone 2.0 gdje će cijela mapa biti popunje igračima koji se nalaze u Gradskom vrtu i natječu se za čak 3000 eura ukupnog nagradnog fonda.

Nagradni fond na Wanderconu iznosi gotovo 40000 eura TEHIX

Dok nas i dalje trese nogometna groznica savršveno je vrijeme da se pripremite za utakmicu vrijednu 3000 eura u FIFA 23. Možda vaš favorit ne osvoji svjetsko prvenstvo, ali to ne znači da vi ne možete osvojiti vrijednu nagradu na Wanderconu.

Nagradni fond na Wanderconu iznosi gotovo 40000 eura TEHIX

Riotovi esport naslovi Valorant i League of Legends privući će vjerujem velike ekipe iz regije jer svaka nudi 5000 eura ukupnog nagradnog fonda tako da se spremite za sukob s najboljima ili ipak samo za gledanje najboljih s Balkana. Za one old school igrače koji više preferiraju dobri stari kanter CS:GO turnir je isto pronašao svoje mjesto na Wanderconu te također čeka najbolje iz regije s fondom nagrada od 5000 eura.

Fortnite je igra koja je možda prošla svoje najbolje dane, ali to ne znači da je zaboravljena i idalje ima zavidan broj aktivnih igrača, a među njima je i naš prijatelj Gallasandalla koji je jedan od organizatora eventa. Tako da pripremite se da pred jednim od najboljih igrača u regiji pokažete vještine i osvojite dio kolača od 5000 eura.

Nagradni fond na Wanderconu iznosi gotovo 40000 eura TEHIX

I šećer na kraju zasigurno je igra Frozen Pixela Joe Wander koja svime što smo do sada vidjeli obećava kako bi mogla biti jedna od najuspješnijih hrvatskih igara na tržištu, a na svemu su radili naši dečki iz Slavonije. Uz predstavljanje igre biti će održano i natjecanje s nagradnim fondom od vrtoglavih 10000 eura.

Nagradni fond na Wanderconu iznosi gotovo 40000 eura TEHIX

Nadam se da smo vas još više zagrijali za event. Oslobodite se svih obaveza od 3. do 5. veljače 2023. i vidimo se u Osijeku na Wanderconu.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D