Nagradni fond na Wanderconu iznosi gotovo 40000 eura

OBJAVLJENO:

Već smo dosta pisali o najvećem gaming eventu koji se održava u Osijeku početkom sljedeće godine, a osim što će te se njemu moći družiti s velikim brojem influensera s cijelog Balkana moći će te i osvojiti zaista sjajne nagrade.

U ukupno 11 različitih igara biti će održani turniri gdje će te kao ekipa ili pojedinac moći osvojiti zaista vrijedne nagrade. Najslabije nagrade su za natjecanje u retro Call of Duty 2 i svima poznatom battle royale naslovu Stumble Guys za koje će te se moći prijaviti na samom eventu.

Tekken 7 rezerviran je za sve ljubitelje klasičnih tabačina s ukupnim nagradnim fondom od 500 eura, a prijave traju sve do 10.1.2023. Za natjecanje u Rocket League prijave traju do 10.12.2022., a ekipe će se boriti za ukupno 1000 eura nagradnog fonda.

S obzirom da pričamo o eventu kojeg organizira Reroot Gaming bilo bi apsurdno da na popisu igara nije i Call of Duty Warzone. Preciznije rečeno Warzone 2.0 gdje će cijela mapa biti popunje igračima koji se nalaze u Gradskom vrtu i natječu se za čak 3000 eura ukupnog nagradnog fonda.

Dok nas i dalje trese nogometna groznica savršveno je vrijeme da se pripremite za utakmicu vrijednu 3000 eura u FIFA 23. Možda vaš favorit ne osvoji svjetsko prvenstvo, ali to ne znači da vi ne možete osvojiti vrijednu nagradu na Wanderconu.

Riotovi esport naslovi Valorant i League of Legends privući će vjerujem velike ekipe iz regije jer svaka nudi 5000 eura ukupnog nagradnog fonda tako da se spremite za sukob s najboljima ili ipak samo za gledanje najboljih s Balkana. Za one old school igrače koji više preferiraju dobri stari kanter CS:GO turnir je isto pronašao svoje mjesto na Wanderconu te također čeka najbolje iz regije s fondom nagrada od 5000 eura.

Fortnite je igra koja je možda prošla svoje najbolje dane, ali to ne znači da je zaboravljena i idalje ima zavidan broj aktivnih igrača, a među njima je i naš prijatelj Gallasandalla koji je jedan od organizatora eventa. Tako da pripremite se da pred jednim od najboljih igrača u regiji pokažete vještine i osvojite dio kolača od 5000 eura.

I šećer na kraju zasigurno je igra Frozen Pixela Joe Wander koja svime što smo do sada vidjeli obećava kako bi mogla biti jedna od najuspješnijih hrvatskih igara na tržištu, a na svemu su radili naši dečki iz Slavonije. Uz predstavljanje igre biti će održano i natjecanje s nagradnim fondom od vrtoglavih 10000 eura.

Nadam se da smo vas još više zagrijali za event. Oslobodite se svih obaveza od 3. do 5. veljače 2023. i vidimo se u Osijeku na Wanderconu.

Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D

POVEZANO

spot_img