back to top

Nadolazeće ažuriranje za Forza Motorsport će biti podijeljen u dva dijela

OBJAVLJENO

Službeni Forza Motorsport profil na X društvenoj mreži otkrio je kako će nadolazeće ažuriranje biti objavljeno u dvije različite faze. Prva faza će biti objavljena 10. srpnja 2024. godine, s novim automobilom i različitim događajima. Razvojni programeri dodaju da igrači trebaju očekivati i manja poboljšanja vezana za staze Hockenheim i Catalunya. Osim toga, igrači će moći primijetiti novo sučelje u Replay modu.

Druga faza trenutno nema datum objave. No, iz studija poručuju kako će datum izlaska biti objavljen kada detalji za ažuriranje budu spremni. Druga faza će zapravo samo dovršiti sve ono što je prva faza izostavila. Današnja objava na X-u nije objasnila zašto su programeri odlučili podijeliti Forza Motorsport Update 10 u dvije faze. Razvojni programeri su najavili video pregled ažuriranja, a release notes dolaze sutra.

Što se samog trailera tiče, on dolazi sutra u 9 ujutro po pacifičkom vremenu. No, trailer će sadržavati samo sadržaj koji će biti dostupan u prvoj fazi updatea. Treba napomenuti kako je Forza Horizon 4 u međuvremenu oborila rekord istovremenih igrača.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.