back to top

Na Steam Decku možete zaigrati preko 14 000 naslova

OBJAVLJENO

Nakon dvije godine od izlaska Steam Decka, Steam se pohvalio da je više od 14 000 naslova sada kompatibilno s njihovim ručnim računalom. Odnosno, računalo nije baš njihovo, malo pripada i Valveu, ali razumijete poantu. Od 14 000, čak 4607 naslova provjereno je od strane Valvea. Drugim riječima, ti naslovi rade sjajno na Steam Decku. Ostalih 9416 naslova se smatra igrivim, odnosno, ti naslovi će vjerojatno zahtijevati ručna podešavanja od strane igrača.

Valve trenutno ima pune ruke posla, jer kako doznajemo trenutno rade na stvaranju cijelog kataloga koji će prikazivati svaki naslov koji možete zaigrati na Steam Decku. Također, svaka igra bi trebala biti ocijenjena s jednom od četiri ocjene. One su osmišljene tako da pokažu koliko je zapravo ugodno iskustvo koje igrači dobivaju za vrijeme igranja tog naslova. Za sada su poznate samo dvije kategorije (ocjene), a to su “nepodržano” i “nepoznato”. “Nepodržano” apelira na to da igra ne radi na Steam Decku, dok “nepoznato” znači da taj naslov tek treba provjeriti.

POVEZANO

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.