back to top

My Hero Academia došla u Fortnite!

OBJAVLJENO

My Hero Academia japanska je serija/manga o superherojima koju je napisao i ilustrirao Kohei Horikoshi. Fortnite je sada već postao poznat po svojim vrlo jakim i utjecajnim kolaboracijama. Samo neke od njih su Air Jordan, Star Wars, DC Comics, Marvel, Travis Scott i tako bi mogli do sutra. Sada možemo dodati još i My Hero Academiju.

Četiri heroja iz svijeta My Hero Academia su došli u Fortnite. To su Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo, Ochaco uraraka i All Might. Po uzoru na Dragon Ball Z mythic item, sada smo dobili Deku’s Smash, kojeg smo mogli vidjeti u traileru za novu sezonu. Također u igru je dodan All Might supply drop iz kojeg možemo dobiti Deku’s Smash. Zadnja stvar koja je dodana u Fortnite je Hero Training Gym u Creativeu. Pojednostavljeno to je nekakva vrsta deathmatcha.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.