back to top

Multiplayer trailerom najavljena beta za Modern Warfare 3

OBJAVLJENO

Activision nastavlja davati prednost PlayStation igračima u testiranju beta verzija. Usprskos akviziciji od strane Microsofta nastavak održavanja dobrih odnosa sa PlayStationom očigledno im ide u korist.

Prvi vikend testiranja rezerviran je isključivo za PlayStation igrače. Prednost imaju i igrači s prednarudžbama te će oni već 6. listopada zaigrati beta verziju. 8. 10. pridružiti će im se svi ostali PlayStation igrači, a sama beta traje do utorka (10.10.).

Sljedećeg vikenda odnosno 12. i 13. 10. PlayStation igrači će nastaviti igranjem dok će na PC-ju i Xboxu tu privilegiju imati samo oni koji su igru prednaručili. Posljednje dva dana bete moći će igrati svi te će biti u potpunosti open-beta. Beta završava 16.10.

Multiplayer trailer otkriva što nas sve očekuje u novoj inačici multiplayera. Dio njega okusiti ćemo u beti kroz “Ground War” te multiplayer na već dobro poznatim mapama. Biti će dostupan i cross-play otvaranjem servera za PC i Xbox igrače. Ukoliko ga ne želite moći će te ga isključiti. Važno je napomenuti kako će sav ostvareni napredak biti izbrisan dolaskom pune verzije igre.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D