MrBeast dolazi u Fortnite!

OBJAVLJENO

Kada je izašla nova sezona u Fortniteu dobili smo trailer u kojem smo vidjeli MrBeasta pa smo znali da će uskoro doći. Cijeli ovaj mini event započinje 17. prosinca. Tada u Fortnite dolaze MrBeast’s Extreme Survival Challenges. Onaj igrač koji bude imao najveći rezultat u tim izazovima će osvojiti nagradu. Nagrada je velika, naime pobjednik će dobiti milijun dolara, baš u stilu MrBeasta.

Izazov je skupljanje novčića i preživljavanje već spomenutih ekstremnih izazova. Igrači će moći pokušavati koliko god puta žele ili dok ne budu uvjereni da je taj rezultat dovoljan za pobjedu.

MrBeast dolazi u Fortnite! TEHIX

17. prosinca će se održati turnir koji će biti igran uživo. U Europi će se igrati od 12:00 do 15:00 sati. No, igrači već od danas mogu početi s treningom za ovaj veliki nadolazeći događaj.

Za sve zainteresirane, MrBeast otok možete pronaći na ovom kodu: 7990-6907-8565. Fortnite i MrBeast su mislili i na one igrače koji se neće htjeti okušati u ovom izazovu. Za njih su nagrade nešto skromnije. Oni će imati priliku rješavati zadatke kojima će otključati MrBeast Gaming Spray i MrBeast Survival Games Loading Screen. Ali, to ne bi bio MrBeast zadatak da nema neki zaplet. Naime, 100 000 najboljih će imati pravo osvajanja kišobrana Beast Brella.

MrBeast dolazi u Fortnite! TEHIX

Na kraju, sam MrBeast će se pridružiti Fortniteu jer dobiva svoj skin. Igraći će 14. prosinca moći kupiti MrBeast i MrBeast6000 skinove zajedno s nekim dodatcima. Običan MrBeast skin dolazi s MrBeast Smasher Pickaxeom i Beast Backdrop Wrapom. Dok MrBeast6000 skin dolazi s Prize Package Back Blingom koji će biti “živ”, Beast Claw Pickaxe i Wrapped and Revved Glider.

Za sada nam cijene svih ovih paketa nisu poznati, ali mislimo da će biti iste kao i do sada. Želimo vam puno sreće ako se odlučite okušati u MrBeast izazovima.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.