MrBeast dolazi u Fortnite!

OBJAVLJENO:

Kada je izašla nova sezona u Fortniteu dobili smo trailer u kojem smo vidjeli MrBeasta pa smo znali da će uskoro doći. Cijeli ovaj mini event započinje 17. prosinca. Tada u Fortnite dolaze MrBeast’s Extreme Survival Challenges. Onaj igrač koji bude imao najveći rezultat u tim izazovima će osvojiti nagradu. Nagrada je velika, naime pobjednik će dobiti milijun dolara, baš u stilu MrBeasta.

Izazov je skupljanje novčića i preživljavanje već spomenutih ekstremnih izazova. Igrači će moći pokušavati koliko god puta žele ili dok ne budu uvjereni da je taj rezultat dovoljan za pobjedu.

17. prosinca će se održati turnir koji će biti igran uživo. U Europi će se igrati od 12:00 do 15:00 sati. No, igrači već od danas mogu početi s treningom za ovaj veliki nadolazeći događaj.

Za sve zainteresirane, MrBeast otok možete pronaći na ovom kodu: 7990-6907-8565. Fortnite i MrBeast su mislili i na one igrače koji se neće htjeti okušati u ovom izazovu. Za njih su nagrade nešto skromnije. Oni će imati priliku rješavati zadatke kojima će otključati MrBeast Gaming Spray i MrBeast Survival Games Loading Screen. Ali, to ne bi bio MrBeast zadatak da nema neki zaplet. Naime, 100 000 najboljih će imati pravo osvajanja kišobrana Beast Brella.

Na kraju, sam MrBeast će se pridružiti Fortniteu jer dobiva svoj skin. Igraći će 14. prosinca moći kupiti MrBeast i MrBeast6000 skinove zajedno s nekim dodatcima. Običan MrBeast skin dolazi s MrBeast Smasher Pickaxeom i Beast Backdrop Wrapom. Dok MrBeast6000 skin dolazi s Prize Package Back Blingom koji će biti “živ”, Beast Claw Pickaxe i Wrapped and Revved Glider.

Za sada nam cijene svih ovih paketa nisu poznati, ali mislimo da će biti iste kao i do sada. Želimo vam puno sreće ako se odlučite okušati u MrBeast izazovima.

POVEZANO

spot_img