Možemo igrati originalni Doom u čokoladici?!

OBJAVLJENO

Originalni Doom jedna je od najvažnijih videoigara 90-ih godina, posebno u žanru pucačina iz prvog lica. Može se reći da je baš ona bila uzor mnogim pucačinama, a nama je bila zabava kada smo bili djeca.

Naime u zadnjih nekoliko godina na internetu vlada trend u kojem se Doom pokušava prebaciti na što čudnije uređaje. Tako smo do sada vidjeli da su ga ljudi igrali na kalkulatoru, testu za trudnoću, termostatu, pametnom satu, pa čak i na klaviru. No, proizvođači hardvera iz New Yorka pod nazivom Adafruit Industries su ovaj trend prenijeli na totalno novu razinu. Riječ je o spoju Dooma i Milky Way čokoladice. Doduše čokoladica je lažna, jer nismo sigurni kako bi to funkcioniralo. Čokoladica ima mali zaslon na kojem se kreće Doom.

Sa sigurnošću možemo reći kako je ovo šala za Noć vještica, a ujedno je i oživljavanje šale koja kruži internetom zadnjih nekoliko dana. Iako je ovo šala, ovaj trend je nešto najbolje što se dogodilo gaming zajednici u zadnjih nekoliko godina. Jedva čekamo vidjeti što će nam internet prirediti sljedeće za Doom, a do tada idemo igrati na testu za trudnoću.

POVEZANO

Helldivers 2 Tehix

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.