back to top

Moving Out 2 dolazi u kolovozu ove godine

OBJAVLJENO

Dobro poznat Indie naslov Moving Out dobiva svoj nastavak. Za sve koji nisu upoznati s Moving Outom, co-op je to igra gdje prebacujete kutije i namještaj iz domova u kamine za selidbu. Garantiramo vam da je puno zabavnije nego što zvuči.

Vijesti o točnom datumu izlaska dolaze s novim trailerom. On nam pokazuje neke od kaotičnih levela na kojima ćemo se zateći dok budemo igrali ovu igru. Izgleda kako će nas tim imati vrlo zanimljive kuće na kojima će raditi. Neke će biti obične, ali susretat ćemo se i s onima koje su kao puzzle level. Naravno developeri su se odlučili za takav pristup kako bi ipak igra bila malo izazovna. Igra će nam nuditi lokalni i online co-op za 4 igrača.

Moving Out 2 je predstavljen kao nova i samim time poboljšana verzija. Igra nam dolazi na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox Series XǀS, te na Nintendo Switch. Naslov je bio najavljen već prošle godine, no sada imamo službeni datum izlaska, 15.08. krećemo u selidbe!

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.