back to top

MotoGP 24 igramo odmah nakon prvomajskog roštilja

OBJAVLJENO

Milestones najavio je novi MotoGP 24 kojeg igramo odmah nakon prvomajskog roštilja. Već 2.5. sjest ćemo za na motore i odvoziti prve krugove MotoGP-a, ali i ostalih nižih kategorija.

Novi MotoGP trebao bi imati bolju postavku adaptivne težine koja će skupljati podatke igrača i ovisno o njegovoj razini znanja prilagođavati težinu vožnje. Fizika kao i AI protivnici trebali bi biti poboljšani. Mladi konkurenti na stazi tako će imati više potrebe za dokazivanjem i forsiranjem osvajanja pozicija dok će iskusni meštri svoje iskustvo strateški iskoristiti.

Nove mogućnosti elektroničkog podešavanja vašeg motocikla doprinjeti će da si najbolje složite postavke kako bi si povečali snagu motora i poboljšali stabilnost kroz zavoje. Kod stabilnosti kroz zavoje veliku ulogu će imati i izmjenjeni sustav guma koji bi sada trebao biti precizniji i osigurati stvarno primjenu svih dostupnih guma na nekoj stazi.

Novi LiveGP Championship omogućuje igračima skupljanje bodova kroz online prvenstvo i rangiranje protiv drugih igrača na svjetskoj ljestvici. Od prvoga dana imati ćemo cross-play, ali on je rezerviran samo za PlayStation i Xbox igrače neovisno imaju li konzolu prošle i aktualne generacije. PC, PlayStation i Xbox imati će i podršku za split-screen do 2 igrača.

MotoGP igamo 2.5. na PC-ju, Nintendo Switchu, PlayStationu 4 i 5 kao i Xbox One i Series konzolama.

POVEZANO

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D