back to top

MotoGP 24 dobio novi trailer koji nas upoznaje s najvećim novitetom ove godine!

OBJAVLJENO

MotoGP 24 igramo 02. svibnja i bit će dostupan na svim platformama. Iz Milestonea su nas odlučili počastiti kratkim trailerom koji traje nešto više od minute. MotoGP 24 će konačno implementirati sustav “transfera” u svojoj najnovijoj igri iz ovog serijala. Igrači su jako zadovoljni s ovime, a sustav su nazvali Riders Market. Kao i u svakom sportu, transferi čine veliki dio MotoGP-a, a do sada ni jedna igra vezana uz ovaj sport to nije imala. Igrači su bili osuđeni na korištenje modova kako bi si stvorili što realniji doživljaj igranja. Naravno na ovaj način su ispaštali svi igrači na konzolama.

Riders Market će biti dinamičan, a na kraju svake sezone, igrači će dobiti pregled transfera kroz sve kategorije. Dakle, ako odlučite igrati tri ili četiri sezone, velika je mogućnost da će se na gridu pojaviti neki rookie iz Moto3 klase. Kroz trailer, developeri su malo natuknuli da će poboljšati sustav rivalstva, što je dodatan plus za ovaj naslov. Sve u svemu, MotoGP 24 se već čini kao zanimljiviji naslov od svog prethodnika samo zbog Riders Marketa. Vjerujemo kako ćemo uskoro dobiti i neki detaljniji prikaz gameplaya, koji ne bi trebao biti previše drugačiji.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.