back to top

MotoGP 23 će imati priču?!

OBJAVLJENO

Prije nekoliko dana najavljen je MotoGP 23, no to smo očekivali jer obično najava novog izdanja igre bude početkom nove sezone u MotoGP-u. Zadnjih nekoliko MotoGP naslova nisu činili nekakve velike razlike u gameplayu ili dodatnom sadržaju, no kako nam se čini MotoGP 23 bi mogao uvesti puno novog sadržaja u ovaj serijal.

Ono što je mnogima privuklo pažnju u ovom traileru je karijera. Ona u prethodnim MotoGP igrama nije bila pretjerano zanimljiva, započinjete u Rookies Cupu, te nakon toga ulazite u Moto3 i vaša karijera se počinje razvijati. Dosta suhoparno jer nije bilo nikakve priče ili rivalstva. No, to se mijenja jer u MotoGP 23 možete očekivati rivalstvo između rookieja i prvaka. Kako vidimo iz trailera imat ćemo pristup fiktivnoj društvenoj mreži u kojoj ćemo se moći prepirati s našim rivalom, ali i stvarati određeni broj obožavatelja. Također ćemo biti meta mnogih kritika i tema članaka.

Osim velikih noviteta u karijeri, developeri su naglasak stavili na promjenjive vremenske uvjete. Ovdje ne mislimo da će početak trkaćeg vikenda biti sunčan, a onda odjednom na dan utrke imamo kišu, već će za vrijeme utrke moći doći do promjene vremena. Samim time od igrača će se tražiti prilagođavanje taktika i naravno promjena motora za koju se nadamo da ćemo dobiti nekakvu mini igru, te da neće biti samo automatska animacija.

MotoGP 23 će imati priču?! TEHIX

Još jedan veliki novitet koji nam donosi MotoGP 23 će biti cross-play. Međutim on će biti dostupan jedino za PlayStation i Xbox verzije igre, dok PC i Nintendo Switch igrači neće osjetit čari cross-playa. MotoGP 23 nam stiže 08.06. na PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One, Xbox X|S i Nintendo Switch.

POVEZANO

Nintendo prikazao novu jezivu igru – Emio

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Poznata su lica sa naslovnica EA Sports FC 25

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.