back to top

POWERED BY:

Mortal Kombat 2 je završio sa snimanjem!

OBJAVLJENO

Snimanje za nastavak filma Mortal Kombat iz 2021. je završilo, ali je producent poručio kako će proći još određeni period dok prvi trailer ne ugleda svijetlo dana. Mortal Kombat iz 2021. godine na Rotten tomatoes ima 55% pozitivnih ocjena od strane kritičara, dok su ga gledatelji puno bolje ocijenili i ima 86%. Efekti koje smo mogli vidjeti u ovom filmu su bili ono što ga je krasilo, a očekujemo da će nastavak biti još brutalniji i krvaviji.

Producent Mortal Kombat 2, Todd Garner, poručio je na svom X profilu da je rad na filmu završen. Dodao je i kako je snimanje ovog filma bilo nevjerojatno putovanje, te da ga je iznenadilo koliko je snimanje bilo kratko. Naime, Mortal Kombat 2 je snimao svega tri mjeseca, što je u filmskom svijetu jako malo. Doduše to ne znači da je film gotov, sada kreće druga faza postprodukcije u kojoj će se dodavati efekti i slične stvarčice. Garner dodaje kako će taj proces trajati jer ne žele napraviti ništa na brzinu. Samim time, film kao ni prvi trailer nećemo gledati tako brzo.

Na Todd Garnerovom X profilu možete pronaći i nekoliko producentovih teasova koji su vezani u lik Johnnyja Cagea. Ako ste propustili, Cagea će glumiti Karl Urban, a naš članak na tu temu možete pronaći ovdje. Osim Johnnyja Cagea, Mortal Kombat 2 će prikazati likove kao što su Kitana, Jade, Shao Kahn i Queen Sindel

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.