back to top

Mortal Kombat 1 na Switchu izgleda gore nego Mortal Kombat 11, a fanovi nisu ni malo zadovoljni

OBJAVLJENO

Mortal Kombat 1 je od danas dostupan svima, pa tako i za Nintendo Switch. Nažalost igrači koji su prednaručili igru za Switch mogli su nešto primijetiti. Naime, Switch verzija dugoiščekivanog Mortal Kombat 1 je puno, puno drugačija nego PlayStation 5, PC ili Xbox Series verzija. Naravno ovo se i očekivalo, barem do neke granice, jer Nintendo Switch nije ni upola jak kao moderne gaming konzole. No, fanovi se jednostavno ne mogu pomiriti s tom činjenicom. Ono što ih još više ljuti je činjenica da je cijena ista (75€) kao i na konzolama na kojima igra izgleda puno bolje.

Izgleda kako je Mortal Kombat 1 verzija zapravo lošija od Mortal Kombat 11 verzije, naravno kada govorimo o Nintendo Switch konzoli, a igra je izašla sada već davne 2019. godine. Neki igrači su Mortal Kombat 1 sa Switcha počeli uspoređivati s igrama koje smo igrali na PlayStation 1 konzoli. Na društvenim mrežama možete pronaći jako puno glitcheva i čudnih cutscena.

Fanove je najviše zaboljela činjenica da je Mortal Kombat 1 među najskupljim igrama koje možete pronaći za Nintendo Switch. Mnogi za ovu cijenu kažu da je poražavajuća i razočaravajuća. Jednostavno ne misle da takva igra treba koštati isto kao i na trenutnoj generaciji konzola. Škakljiva je ovo tema, ali treba sačekati odgovor developera, ako ga uopće bude.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.