back to top

Mortal Kombat 1 fatality za Dan zahvalnosti je jedan od najodvratnijih u povijesti franšize

OBJAVLJENO

Mortal Kombat je serijal koji je poznat po svojim fatality potezima. Mortal Kombat 1 je otišao jednu stepenicu više sa svojim nasiljem i odvratnošću. Povodom Dana zahvalnosti (23.11.), developeri su odlučili u svoju igru dodati novi fatality. Iako nije još službeno u igri, jedan korisnik je isti objavio na X/Twitteru, a pronašao ga je u igrinoj bazi podataka. Suvišno je pisati bilo što, pa ću vas pustiti da pogledate sami. Predlažem da ne gledaju osobe koje imaju slabiji želudac.

Ukratko, poprilično je gadno, ali i brutalno. Mislim, na silu trpati hranu u razvaljeno lice vašeg protivnika je potpuno nova razina nasilja. Iako je serijal popularan po svojim brutalnim fatalityjima, fanovi serijala su ostali zaprepašteni. Velika većina ih je zgrožena, dok postoji određena količina ljudima kojima je ovo smiješno, no oni nisu baš najbolji u glavi. Bilo kako bilo, ovaj fatality je dokaz zašto je Mortal Kombat 1 jedna od najbrutalnijih, ako ne i najbrutalnija igra ove godine.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.