back to top

Mortal Kombat 1 dobio još jedan trailer

OBJAVLJENO

Već prva scena u ovom traileru pokazuje koliko će Mortal Kombat 1 biti krvav i jako nasilan. Za očekivati je to od ovog serijala i moram vam priznati da jedva čekam zaigrati ovaj naslov. NetherRealm Studios i Warner Bros su ponovno izbacili trailer, te su tim putem najavili još tri nova lika.

Prvi povratnik u MK serijal je Syzoth, svima poznatiji kao Reptile. Reptile je zadnji put bio cameo u Mortal Kombat 11, a ovaj put su developeri napravili veliku promjenu. Naime, Reptile će imati ljudski oblik, a tijekom borbe će se moći pretvoriti u velikog guštera. U traileru se čini kako će puno pomoći našim protagonistima u borbi protiv većeg zla.

Odmah nakon Reptilea vidimo Ashrah. Ona je demon Netherrealma, ali njen je dizajn ljudski, a čak malo podsjeća i na anđela. Glavno oružje joj je mač pod nazivom Kriss, a zadnji smo ju puta vidjeli davne 2006. u Mortal Kombat: Armageddon.

Trailer nam zadnjeg prikazuje Havika. Rođen je u Chaosrealmu i zapravo nije ni dobar ni zao. Jasno se vidi da si Havik može kidati udove i koristiti ih kao oružje, a razlog tomu je njegova moć regeneracije. Zadnji puta je bio cameo u Mortal Kombat 11, a isto kao i Ashrah, bio je igriv lik u Armageddonu.

Za kraj trailera ponovno smo počašćeni s prikazom dva fatalities poteza. Oni iz trailera u trailer postaju sve bolji, ali osim njih moram još jednom pohvaliti mape na kojima ćemo se boriti. Imaju toliko detalja i boja, no treba vidjeti kako će izgledati završni proizvod. Podjećamo da je datum izlaska zakazan za 19.09.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.