Minecraft mob glasovanje je započelo, evo gdje možete glasati

OBJAVLJENO

Kao i svake godine, fanovi imaju pravo birati novog moba koji će doći u Minecraft. Odabrani mob dolazi u Minecraft svijet u sljedećem velikom ažuriranju. Još nije sigurno kada dolazi novo veliko ažuriranje, iako će datum uskoro biti poznat, vjerujemo početkom sljedeće godine. Na izbor su nam dana tri moba, te su sva ti prijateljski nastrojeni.

Ove godine je glasanje puno lakše. Mojang nam daje 24 sata da glasamo za željenog moba i to koristeći naš Microsoft račun koji koristimo za igranje Minecrafta. Prijašnjih se godina glasanje odvijalo na Twitteru. Glasanje je započelo jučer u 5 popodne tako da imate još samo par sati. Pobjednik će biti proglašen tijekom Minecraft Live showa u subotu. Glasati možete ovdje: https://www.minecraft.net/en-us/live

Tri moba između kojih biramo su Rascal, Tuff Golem i Sniffer. Rascal su mobovi koji žive u rudnicima i skrivaju se od nas. Kako bi ih pronašli moramo pratiti njihove tragove koje nam ostavljaju. Ako ga pronađemo tri puta daje nam komad vrijedne opreme kao nagradu. Moći ćemo ih pronaći ispod razine bloka 0. Tuff Goleme možemo izgraditi poput Iron ili Snow golema. Oni će moći držati predmete koje im damo, no moramo biti svjesni da će hodati s tim predmetom. Ako se probude praznih ruku, onda uzimaju bilo koji predmet s poda i nose ga. Također Tuff Golemu ćemo moći bojati ogrtač koji nosi. Snifferi su izumrla nadzemna stvorenja koja možemo vratiti u život pronalaskom njihovih jaja. Jaja ćemo pronaći u ruševinama koja se nalaze u dubinama oceana. Kada se izlegne Sniffer će pronaći drevno sjeme koje mi moramo posaditi. Kada posadimo biljku Snifferi počinju rasti. Mojang nam poručuje da dodavanjem Sniffera dobivamo i novu biljku u Minecraftu.

Požurite i glasajte za novog moba u Minecraftu!

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.