back to top

Milio došao na Summoner’s Rift

OBJAVLJENO

Milio će biti prvi novi čarobnjak koji dolazi na Summoner’s Rift u novoj 13. sezoni. Kako to obično biva Riot je dosta teasao ovog heroja, a sada je konačno došlo vrijeme da se bolje upoznamo s njime i zaigramo kao on.

Milio došao na Summoner's Rift TEHIX

Prema zadnjim objavama na društvenim mrežama Riot je komentirao kako bi Milio mogao biti poprilično jak heroj. No, znamo svi da svaki novi heroj bude OP prvih nekoliko tjedana dok ne dobije svoj prvi nerf. Na svom Instagram profilu je Emizery (dizajner igre) rekao kako ćemo pravi snagu ovog heroja osjetiti tek nešto kasnije u meču, te da će mnoge igrače podsjetiti na Sonu.

Što se tiče izgleda, Milio izgleda jako simpatično, a svi igrači League of Legendsa znaju da upravo takvi heroji prave najveće probleme na Summoner’s Riftu. Tu naravno mislimo na Teemu, Poppy, Ziggsa, Lulu, Gnara… Kako vam ne bi objašnjavali sve njegove napade i moći, u videu ispod je sve objašnjeno od strane SkinSpotlightsa.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.