Mickey Mouse nikada nije izgledao ovako jezivo

OBJAVLJENO

Ulaskom u 2024. godinu, autorska prava na prva tri crtana filma s likom Mickeyja Mousea su istekla. Drugim riječima, otvoreno je dosta prostora za bilo kakve interpretacije ovog ikoničnog lika iz našeg djetinjstva. S obzirom na to da je najavljena nova horor igra, Infestation 88, izgleda da su ljudi jedva dočekali istek autorskih prava. Studio koji stoji iza ove jezive ideje je Nightmare Forge. Horor karikatura Mickeyja Mousea izgleda zastrašujuće, poput nečega što je pobjeglo iz nečije noćne more.

Mickey će biti naš glavi protivnik u igri, a njegov cilj je ubiti nas. Za sada nemamo previše detalja oko igrine priče, ali sumnjam da će biti neka do sada ne viđena priča. Infestation 88, žanrovski pripada kooperativnom preživljavanju iz prvog lica s jakim elementima horora. Činjenica da ćemo se moći suočiti s ovakvim Mickeyjem u društvu naših prijatelja je olakšavajuća, jer sumnjam da bi netko volio istraživati prostorije sam.

Naravno iako je igra najavljena ostaje sumnja o realizaciji iste. Već u samoj najavi stoji napomena kako projekt studia Nightmare Forgea nije vezan uz originalne autore niti uz vlasnika autorskih prava, Disney. Poprilično sam siguran da se Disneyju ni malo ne sviđa da lik uz kojeg su odrasle brojne generacije sada izgleda kao nešto iz noćne more. Zanimljiv detalj se može pronaći u opisu najave, gdje su developeri napisali kako su bili inspirirani Winnie the Pooh: Blood and Honey. Ako ste ispratili taj film, znate da se nije baš proslavio s recenzijama i kritikama.

POVEZANO

Helldivers 2 Tehix

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.