back to top

Michaelov glumac iz GTA 5 ima nešto za reći o GTA 6

OBJAVLJENO

Glumac Ned Luke koji je glumio Michaela De Santu obećava kako će se čekanje novog Rockstarovog udarnog naslova isplatiti. Svi znamo kako je trenutno dosta teško pričati o GTA 6, malo je službenih informacija, a jako je puno “leakova”. Službene vijesti o GTA 6 iz Rockstara tek trebaju stići. Obožavatelji više ne mogu čekati i postaju jako nestrpljivi.

Grand Theft Auto 5 je nedavno napunio 10 godina, a datum izlaska GTA 6 bi mogao uskoro biti najavljen ili možda ne baš tako skoro. Glumac Ned Luke se oglasio povodom svega na svojim društvenim mrežama. Naime, glumac nije otkrio ništa novo, osim njegovog mišljenja. Luke smatra kako će lansiranje GTA 6 biti najveće koje je svijet gaminga ikada vidio, te kako nema priče da će “šestica” biti uspješnija od GTA 5.

S obzirom na to da je deseta godišnjica GTA 5 iza nas, sada se čini kao pravo vrijeme za službenu najavu GTA 6. Hoće li Rockstar to konačno napraviti? Vrlo je teško za reći, no mislim da će nas kroz sljedećih par mjeseci Rockstar konačno usrećiti.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.