back to top

Metal Gear Solid 3 remake bi trebao biti PS5 ekskluziva

OBJAVLJENO

Priča se da bi remake Metal Gear Solid 3: Snake Eater biti najavljen na PlayStation Showcaseu kao PS5 ekskluziva. Dosta je pričalo o remakeu trećeg nastavka Metal Gear Solid serijala, no koliko se god priča Konami i dalje nije ništa potvrdio. Cijela ova priča je pravi mali misterij. Obožavatelji ne znaju kome vjerovati, te se nadaju remakeu. Mnogi poznavatelji Konamija vjeruju kako će se ubrzo sve otkriti.

Metal Gear Solid 3 remake bi trebao biti PS5 ekskluziva TEHIX

Insajder pod nazivom Shpeshal_Nick otkrio je jedan detalj koji je primijetio dok je preslušavao podcast XboxEra. Tamo je načuo upravu tu glasinu za Metal Gear Solid 3 remake. No, kako je on sam rekao, treba sve ove informacije uzeti s velikom dozom optimizma, jer ništa nije potvrđeno.

Na sve glasine koje kruže po internetu u zadnjih nekoliko mjeseci bi mogli dobiti odgovor na nadolazećem PlayStation Showcaseu.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.