back to top

Megan Fox je Nitara u novom Mortal Kombat 1!

OBJAVLJENO

Megan Fox je dala glas Nitari u nadolazećem Mortal Kombat 1. Osim toga što će Nitara imati njen glas, developeri su se pobrinuli da Nitara malo podsjeća na glumicu. Nitara dolazi iz Outworlda i vampir je. Tako da otprilike već znate što od nje možete očekivati u igri. Developeri nikako nisu štedjeli na krvi kada su radili ovog lika što se jasno vidi iz njenog fatalityja.

Nitara je bila prisutna u mnogim Mortal Kombat igrama, no nakon čak 17 godina će ponovno biti igriv lik. Developeri kažu kako ovaj veliki povratak jednostavno nisu htjeli potratiti pa su angažirali Megan Fox da im pomogne u tome. Nitara je zadnji put viđena u Mortal Kombat 11 kao cameo. No, Nitara se pojavila i u filmskoj adaptaciji iz 2021. godine, gdje ju je glumila Mel Jarnson.

Mortal Kombat 1 izlazi 19.09., a jasno se vidi da što je datum izlaska blize, ekipa iz NetherRealm Studiosa nam otkriva sve više. Mislili smo da je povratak starih likova i starog trailera iz 1993. vrhunac, no očito je to sada Megan Fox!

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.