McDonald’s gaming stolica koju ne možete uprljati?!

OBJAVLJENO

Tržište je trenutno puno gaming stolica koje imaju razne brendove na sebi. Znamo da skoro svaki eSport tim ima svoje stolice u timskim bojama i s njihovim logom. No, ovakvu stolicu još niste vidjeli. Predstavljamo vam McCrispy!

McCrispy je sve samo ne uobičajena gaming stolica. Naime ova stolica nam pruža udobnost, ali i zaštitu od terora masne brze hrane. Boje su prepoznatljive za ovaj lanac brze hrane, a glavni naglasak ove stolice je olakšavanje uživanja u hrani za vrijeme igranja igara. Ono po čemu se ova stolica razlikuje od svoje konkurencije je taj što ima držače za krumpiriće, umak i naravno sok. Osim držača, McCrispy ima grijač za hamburgere, kako bi naš burger uvijek bio topao i spreman za nas u pauzi od igranja ili kada umremo.

McCrispy je stolica koja vam pruža sve što vam je potrebno da tjednima ne izlazite iz svoje sobe, napravljena je za hardcore gamere.

POVEZANO

Helldivers 2 Tehix

Helldivers 2 uskoro dobiva veliki update

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.