back to top

Marko KOFS dobiva svoju igru – KOFS: The Curse of Playing

OBJAVLJENO

Popularni hrvatski youtuber, Marko KOFS, dobiva svoju igru, KOFS: The Curse of Playing. Riječ je o mobilnoj igri za Android i iOS uređaje. Zarobljeni smo u misterioznog digitalnom svijetu. YouTube algoritam nas ne pušta iz njega, a naš će zadatak biti skupljanje pretplatnika i pregleda. Za vrijeme naše avanture moći ćemo otključavati sjajne skinove.

Igrin dizajn izgleda jako cool, a igra bi trebala imati mehanike koje će se mijenjati kako napredujemo kroz igru. Upravo ona bi trebala osiguravati konstantnu zabavu i novo iskustvo. KOFS: The Curse of Playing imat će 60 razina. Odnosno 3 različite dimenzije od kojih svaka ima 20 razina uključujući 1 boss borbu. Igra bi trebala trajati otprilike 2 sata i bit će rage igra, tako da pripremite svoje živce.

Želimo svu sreću Marku s ovom igrom i nadamo se kako mu ovo neće biti jedina igra. KOFS: The Curse of Playing izlazi 20.08. Mi jedva čekamo!

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.