back to top

Marko KOFS dobiva svoju igru – KOFS: The Curse of Playing

OBJAVLJENO

Popularni hrvatski youtuber, Marko KOFS, dobiva svoju igru, KOFS: The Curse of Playing. Riječ je o mobilnoj igri za Android i iOS uređaje. Zarobljeni smo u misterioznog digitalnom svijetu. YouTube algoritam nas ne pušta iz njega, a naš će zadatak biti skupljanje pretplatnika i pregleda. Za vrijeme naše avanture moći ćemo otključavati sjajne skinove.

Igrin dizajn izgleda jako cool, a igra bi trebala imati mehanike koje će se mijenjati kako napredujemo kroz igru. Upravo ona bi trebala osiguravati konstantnu zabavu i novo iskustvo. KOFS: The Curse of Playing imat će 60 razina. Odnosno 3 različite dimenzije od kojih svaka ima 20 razina uključujući 1 boss borbu. Igra bi trebala trajati otprilike 2 sata i bit će rage igra, tako da pripremite svoje živce.

Želimo svu sreću Marku s ovom igrom i nadamo se kako mu ovo neće biti jedina igra. KOFS: The Curse of Playing izlazi 20.08. Mi jedva čekamo!

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.