back to top

Mandalorian dolazi u Rocket League i nije sam

OBJAVLJENO

Mandalorian Mayhem je nadolazeći event u Rocket League koji donosi nekoliko noviteta u ovu igru. Sigurno nije slučajno da ova kolaboracija dolazi odmah nakon potvrde o suradnju između Disneya i Epic Gamesa. Mandalorian Mayhem nije ništa drugačiji od bilo kojeg eventa u Rocket Leagueu. Dobivamo nekolicinu izazova koje kada riješimo kao nagradu dobivamo razne ukrase za naš auto.

Mandalorian Mayhem donosi pet novih skinova za naše automobile koji su inspirirani likovima iz serije Mandalorian. Din Djarin, The Armorer, Bo-Katan, Paz Vizsla i Boba Fett su likovi koji su dobili svoje skinove. Nadalje, dolazi i posebna proslava gola, koja je zapravo EMP koji koriste Mandaloriani. Novi limitirani gamemode se zove G-Force Frenzy, u kojem će nam najveći neprijatelj biti gravitacija. Za kraj, Mandalorian Mayhem nije mogao proći bez Grogua, kojeg od sada možete imati na krovu svog auta.

Mandalorian Mayhem event je dostupan već sada, tako da trk u Rocket League i bacite se na rješavanje izazova.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.