back to top

Makarov se vratio kao glavni zlikovac za novi Modern Warfare 3

OBJAVLJENO

Modern Warfare po mnogima je najbolji pod serijal unutar unutar Call of Duty franšice. Osobno sam se zaljubio u po izlasku Call of Duty 4 ili kako ga od milja zovemo Modern Warfare Kec.

Kroz cijelu radnju jedno ime nam je uvijek bilo u srcu to je bio cpt. Price, a kroz Modern Warfare i Soap. Legendarni likovi koje obožavaju svi ljubitelji serijala. Neprocjenjivi su brkovi cpt. Pricea koji su ostali isti još od davne 45′ kada smo rešatali po nacističkim trupama.

Na drugoj pak strani tu je Vladimir Makarov. Najveći zlikovac (poslije Hitlera) u Call of Duty igrama. Čovjek koji je samostalno stvorio vojsku za uništenje svijeta. Njegova misija “No Russians” postala je jedna od najkontroverznijih misija u videoigrama ikada. Povratkom Makarova ljubitelji serijala nadaju se povratku dobre priče koja je bila vezana uz njega u prošlim naslovima. Biti ćemo realni veliki broj Call of Duty fanova htio bi neki oblik “No Russians” misije nazad jer kolko god je gnjusna toliko i dodaje karakterizaciji samog lika.

Makarov je nazad. Captain Price ja nazad. Vrijeme za posljednji okršaj. Predstavljanje cijele igre zakazano je za 17.8. kada izlaze trailer, a sve će biti popraćeno i live eventom u Warzoneu.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D