LEGO Skywalker Saga dobiva nekolicinu novih likova

OBJAVLJENO

Šest mjeseci nakon izlaska LEGO Star Wars: Skywalker Saga igra dobiva svoju skuplju verziju. Galactic Edition će biti skuplji za 20 eura te će tako njegova cijena iznositi 80 eura, a dobit ćemo 13 DLC paketa

LEGO Skywalker Saga dobiva nekolicinu novih likova TEHIX

S obzirom na to da trenutno u igri možemo koristi samo likove iz filmova, developeri su odlučili dodati 30-ak dodatnih likova kojima će pokušati oživjeti ovaj naslov. Konačno ćemo moći zaigrati s kapetanom Rexom iz Star Wars: The Clone Wars, Revom iz nove serije Obi-Wan Kenobija i Cassianom Andorom iz Rouge Onea. Osim navedenih serija i filmova, u Galactic Editionu moći ćemo zaigrati s likovima iz:

LEGO Star Wars: Summer Vacation
Star Wars: The Book of Boba Fett
Star Wars: Andor
Star Wars: Rebels


Kako bi zaigrali sa svim novim omiljenim likovima iz navedenih naslova morat ćemo se još strpiti do početka studenog, kada će Galactic Edition biti dostupan. Također je važno napomenuti da će postojeći vlasnici Skywalker Sage moći kupiti dodatni sadržaj za 3 eura svaki ili mogu uzeti paket za 15 eura.


POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.