back to top

Layers of Fears dolazi na ljeto

OBJAVLJENO

Postaje očito da ćemo ovo ljeto provesti dosta za konzolama i računalima. Ovo je već druga “veća” igra koja nam dolazi na ljeto ove godine. Layers of Fears je horor avantura koja je najavljena za šesti mjesec, no nažalost točan datum još ne znamo.

Igra je zapravo prerada postojećih horor avantura sa začinom novog sadržaja. Također Layers of Fears će biti prvi multiplatformski naslov koji će koristiti Unreal Engine 5, pored Fortnitea. Uskoro nam dolazi i Readfall koji će također koristiti Unreal Engine i tako će debitirati na PC-ju i Xboxu.

Okvirni termin izlaska igre nije jedino što su developeri odlučili podijeliti s nama. Dobili smo nekoliko detalja o novim sadržajima ove kolekcije. Novo poglavlje igre će nositi naziv The Final Note. Poglavlje će nam ispričati priču iz perspektive slikareve žene. Layers of Fear 2 dobit će dodatno poglavlje, The Lighthouse, gdje ćemo istraživati svjetionik kao The Writer koji će spojiti priču te dvije igre u jednu složenu i zanimljivu cjelinu.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.