back to top

Korisnici PlayStation 5 konzole od sada uživaju uz Discord pozive

OBJAVLJENO

S nastavkom razvoja PlayStation 5 konzole Sony je predstavio novo globalno ažuriranje koje isporučuje nove značajke njihovoj zajednici korisnika. Uz one glavne tu je i niz poboljšanja dizajna korisničkog sučelja i društvenih značajki.

Sony donosi nove značajke, a jedna od najbitnijih je novo ažuriranje koje uključuje Discord glasovni chat i podršku za promjenjivu stopu osvježavanja za 1440p rezoluciju, za bolje vizualne performanse tokom igranja, navedeno je u objavi.

Vlasnici PlayStation 5 konzole od sada će se moći pridružiti Discord pozivima na konzoli, te će korištenjem Discord aplikacije na mobitelu ili računalu moći prenijeti Discord poziv na svoju konzolu.

Sony i Discord za sada su samo integrirali glasovne pozive na konzolu, pa tako i dalje nije moguće vidjeti Discord poruke u chatu ili kanalima. Isto tako i dijeljenje zaslona igre sa konzole i dalje nije moguće.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Gabriel Huđan
Gabriel Huđanhttps://tehix.hr
Founder Tehix Globala. Ljubitelj starih igrica i fanatik GTA serijala. Volim sve filmske žanrove i kriminalističke serije.