back to top

Konami je spreman za novi Metal Gear Solid, odluka je na igračima

OBJAVLJENO

Metal Gear Solid 3 dobiva svoj remake, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, a igrači su uzbuđeni. Prije nekoliko mjeseci dobili smo i trailer koji je dodatno podigao hype oko ovog remakea. Metal Gear Solid je serijal, koji barem u ovom trenutku, izgledao kao projekt bez budućnosti. Svi znamo kako je Kojima napustio Konami i sada stvara svoju priču. No, iz Konamija smatraju da postoji nekoliko kreatora koji mogu osigurati budućnost ovom serijalu.

Iz Konamija poručuju kako će sve ovisiti o uspjehu Metal Gear Solid Delte, to je naslov koji će odlučiti o budućnosti MGS serijala. Drugim riječima, sudbina ovog serijala je u rukama igrača. Developeri tvrde kako će napraviti Metal Gear Solid Detlu kako treba, te da naslovu neće ništa faliti. Nakon toga će prikupljati povratne informacije, a u konačnici će donijeti odluku o budućnosti ovog serijala.

Ako se iz Konamija odluče za nastavak serijala, već su poručili kako igrači mogu očekivati novi remake ili potpuno novi naslov. S druge strane imate igrače koji su Konamiju poručili kako sve ovisi o njima i remakeu koji će isporučiti igračima.

Metal Gear Solid Delta igramo ove godine, ali kada to još ne znamo. Platforme su nam ipak poznate, a to je PC, PlayStation 5 i Xbox Series.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.