back to top

Konami je spreman za novi Metal Gear Solid, odluka je na igračima

OBJAVLJENO

Metal Gear Solid 3 dobiva svoj remake, Metal Gear Solid Delta: Snake Eater, a igrači su uzbuđeni. Prije nekoliko mjeseci dobili smo i trailer koji je dodatno podigao hype oko ovog remakea. Metal Gear Solid je serijal, koji barem u ovom trenutku, izgledao kao projekt bez budućnosti. Svi znamo kako je Kojima napustio Konami i sada stvara svoju priču. No, iz Konamija smatraju da postoji nekoliko kreatora koji mogu osigurati budućnost ovom serijalu.

Iz Konamija poručuju kako će sve ovisiti o uspjehu Metal Gear Solid Delte, to je naslov koji će odlučiti o budućnosti MGS serijala. Drugim riječima, sudbina ovog serijala je u rukama igrača. Developeri tvrde kako će napraviti Metal Gear Solid Detlu kako treba, te da naslovu neće ništa faliti. Nakon toga će prikupljati povratne informacije, a u konačnici će donijeti odluku o budućnosti ovog serijala.

Ako se iz Konamija odluče za nastavak serijala, već su poručili kako igrači mogu očekivati novi remake ili potpuno novi naslov. S druge strane imate igrače koji su Konamiju poručili kako sve ovisi o njima i remakeu koji će isporučiti igračima.

Metal Gear Solid Delta igramo ove godine, ali kada to još ne znamo. Platforme su nam ipak poznate, a to je PC, PlayStation 5 i Xbox Series.

POVEZANO

Take-Two Interactive Tehix
Max Verstappen krasi naslovnicu F1 24 Champions Edition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.