back to top

Konačno smo dobili detalje vezane za Suicide Squad: Kill the Justice League

OBJAVLJENO

Prva stvar koju možemo uočiti kada gledamo gameplay ove igre je da će biti jako puno napucavanja s protivnicima. S obzirom na to da je Rocksteady Studios razvijao Batman igre nismo ovo očekivali, jer znamo da smo u Batman naslovima puno više udarali naše protivnike iz blizine. Osim napucavanja, dosta borbi će se održavati u zraku, pa možemo reći da će Suicide Squad imati gameplay u kojem ćemo isto vremena provesti u zraku koliko i na tlu.

Što se oružja tiče igrači će imati dosta izbora. Igra će imati šest klasa vatrenog oružja, a svako od njih će imati svoje različite modele. No, unatoč tome igrači su ne zadovoljni i zabrinuti zbog činjenice da će igra biti live service naslov. Osim toga likovi u igri će imati Gear Score koji će određivati možemo li pristupiti misijama. Gear Score može dovesti do velikog grinda i ponavljanja istih misija što nikome nije zabavno, tako da su igrači opravdano zabrinuti.

Konačno smo dobili detalje vezane za Suicide Squad: Kill the Justice League TEHIX

Iz Rocksteadyja kažu da će novi sadržaji dolaziti u igru nakon njezinog izlaska i bit će dostupni svima koji posjeduju igru, odnosno neće se dodatno plaćati. Također poručuju kako će igra imati Battle Pass, ali on će služiti samo za kozmetičke predmete za oružja i likove. Sve nove misije i dodatni igrivi likovi će biti besplatni i dostupni svim vlasnicima ove igre. Za sada dodatni likovi još nisu potvrđeni, ali očekujemo članove Justice Leaguea i naravno Batmana.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.