back to top

Konačno je stigao Fantasy HNL

OBJAVLJENO

Fantasy Premier League jedna je od najpoznatijih sportskih aplikacija ili slobodno možemo reći i igara. Već dugi niz godina engleska Premier liga ima svoj Fantasy odnosno igru unutar koje slažete tim i osvojate bodove shodno učinku vaših igrača tijekom stvarnih utakmica.

Isti sustav iskoristili su kasnije i drugi nogometni savezi kao i UEFA koja je to uvela za Ligu prvaka. Kako je naš dragi HNL kroz zadnjih nekoliko godina postao sve zanimljiviji došlo je pitanje hoćemo li i mi zaigrati Fantasy. Odgovor je da hoćemo i to zahvaljujući Filipu Šantiću. Filip je samostalno razvijo aplikaciju i učinio je upotpunosti besplatnom. Dostupna je i na Android i iOS uređajima što znači da je svi mogu zaigrati.

Aplikacija nikako nije povezana s Hrvatskim nogometnim savezom te zbog toga nema grbova, dresova i ostalih stvari za koje je potrebno imati licence. Aplikacija je neprofitabilna jer nema niti reklama koje bi smanjile užitak korištenja. Užitka će sigurno biti za najbolje pojedinice jer su pripremljene vrijedne nagrade. Nagrade za TOP 3 igrača na kraju sezonu su PlayStation 5, Xiaomi Mi Scooter 3 Lite i dres kluba po želji.

Konačno je stigao Fantasy HNL TEHIX

Fantasy HNL sjajno je napravljen te je uzeto sve najbolje iz OG verzije. Unutar aplikacije možete pratiti statistiku igrača na terenu, koliko drugih korisnika koristi istog igrača u svome timu, pratiti rezultate HNL-a itd. Ukoliko želite pokazati da ste najbolji poznavatelj HNL-a u svom društvu i to možete učiniti kreiranjem privatne lige baš kao što smo i mi. Ovim putem vas i pozivamo da se pridružite Tehix Fatansy HNL ligi putem koda: ifbmlb

Zaista lijepa priča za koju se nadamo da će HNS i vlasnici prava na HNL prepoznati te pružiti priliku Filipu da svoju aplikaciju poboljša i unaprijedi jer već sada preko 4000 korisnika se registriralno i čeka prvu utakmicu nove sezone najluđe nogometne lige na svijetu.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Antonio Grgurić
Antonio Grgurić
Pišem člankove i životne mudrosti na storijima :D