back to top

Konačno dolazi nova Transformers igra!

OBJAVLJENO

Na The Game Awardsu, Transformers Reactivate je dobio jedan misteriozni trailer koji nam ne pokazuje puno toga. Transformers Reactivate je novi naslov Splash Damagea. Oni su britanski razvojni studio video igara, koji su najpoznatiji po Batman: Arkham Originsu.

Trailer prikazuje tim znanstvenika koji rade na jednom Transformeru. Točnije pokušavaju ga popraviti i probuditi iz njegove “kome”. Do kraja trailera nam nije poznato koji bi to Transformer mogao biti, no zadnja scena prikazuje žute ruke, pa možemo pretpostaviti da je riječ o Bumblebeeju. Većina trailera zapravo je prikazana iz perspektive Transformera. Kroz dosta scena se prikazuju znanstvenici koji rade na njemu, pa tako vidimo kako je jedan učitavao njegovu memorijsku jezgru. Na njoj su znanstvenici vidjeli snimku grada u kaosu, gdje je velik broj ljudi bježao od ogromnog svemirskog broda koji se srušio na ulice grada.

Jedan jako zanimljiv detalj, odnosno scena, u traileru je kada Transformera, dok je u obliku automobila, razbije nekakav četveronožni robot. Postoji mogućnost da su to Predaconsi, a samim time postoji mogućnost da će se u igri pojavljivati i Maximalsi. Ovo bi sve bilo dosta zanimljivo s obzirom na to da nam na ljeto iduće godine dolazi novi Transformers film, Rise Of The Beasts.

Kroz trailer slušamo Bon Jovijevu pjesmu Wanted Dead or Alive, koja se baš uklopila u cijelu tematiku trailera. Treba napomenuti kako će Transformers Reactivate koristiti Unreal Engine, a već danas se možete prijaviti za ažuriranja na službenoj web stranici.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.