back to top

Konačno ćemo dobiti više detalja o Suicide Squad: Kill the Justice League

OBJAVLJENO

Ovotjedni PlayStation State of Play konačno će otkriti nešto više detalja o Suicide Squad: Kill the Justice League. Sve te informacije ćemo saznati sutra, 23. veljače. Sony nam je pripremio prezentaciju od 15 u kojoj ćemo vidjeti gameplay i sve druge zanimljive detalje.

Iako je igra bila najavljena u kolovozu 2020. godine, Rocksteady je bio jako škrt s detaljima i mehanikama koje ćemo imati u igri. Jedina stvar koju igrači znaju je da će igra sadržavati Co-op, što i nije veliki plus nakon neuspjeha dva velika naslova (Gotham Knights i Marvel’s Avengers) koja su također imala Co-op. Zapravo se može reći da su igrači poprilično zabrinuti kada je u pitanju ovaj naslov.

Zabrinutost je bila opravdana kada su počele curiti informacije vezane za Suicide Squad: Kill the Justice League. Tada se mogla vidjeti nekakva vrsta online moda, koji naravno ima “battle pass” sistem i puno kozmetike za likove. Vrlo slično onome što smo vidjeli u Marvel’s Avengersima.

Nadamo se da će State of Play razjasniti sve nejasnoće koje igrači imaju i da se možemo početi veseliti novom naslovu u kojem ćemo uživati.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.