back to top

Kollector’s izdanje za Mortal Kombat 1 izgleda zanimljivo

OBJAVLJENO

Novi Mortal Kombat 1 koji će biti svojevrsni reboot ovog popularnog serijala, imat će naravno svoje kolekcionarsko izdanje. Reakcija obožavatelja na Kollector’s Edition je jednako pozitivna kao i na samu igru. Ako ste jedan od njih i odlučite se prednaručiti ovo izdanje igre, to možete napraviti već sada, jer je prodaja započela jučer navečer.

Kollector's izdanje za Mortal Kombat 1 izgleda zanimljivo TEHIX

Kollector’s Edition sadrži, naravno raniji pristup igri, 1250 Dragon kristala, što je in-game valuta, i pet novih Kameo fightera. Možda ste primijetili da to sve sadrži i Premium izdanje koje će vas koštati 110 eura. No, ono što Kollector’s Edition ima, a Premium izdanje nema, je skulptura Liu Kanga od 42 cm, tri umjetnička printa, metalnu kutiju za igru i još dodatnih 1450 Dragon kristala. No, ono će vas koštati nešto više, odnosno 250 eura.

Prednarudžbom bilo kojeg izdanja igre dobivate pristup Shang Tsungu i pristup beti na konzolama nove generacije. Također treba napomenuti kako gameplay prikaz Mortal Kombat 1 očekujemo u srijedu, 24.05. na PlayStation Showcase prezentaciji.

POVEZANO

Štrumpfovi Tehix
Cineplexx Tehix
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.