back to top

Kingdom Hearts dolazi na Steam idućeg mjeseca!

OBJAVLJENO

Kingdom Hearts stiže na Steam u lipnju, a igrači ne mogu dočekati ovaj trenutak jer već dugo žele Kingdom Hearts na nekoj novoj platformi. Najikoničnija verzija ove igre veže se za PlayStation 2, a vjerujem kako znate da je 2021. godine Kingdom Hearts najavljen za PC u Epic Games Storeu. Također, igra je za svoj obljetnicu 2022. godine stigla na Switch.

Od 2019. godine i Kingdom Hearts 3 fanovi nestrpljivo priželjkuju Kingdom Hearts 4, a sada se čini kako bi ubrzo mogli dobiti nove informacije o tom naslovu. Prije dvije godine Kingdom Hearts je dobio svoj službeni trailer, no od tada nismo dobili apsolutno ništa. Nedavno je poznati leaker Daniel Richtman izjavio kako ćemo Kingdom Hearts 4 igrati iduće godine, što je oduševilo igrače.

Na Steam dolazi Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMIX, Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue, Kingdom Hearts III + Re Mind (DLC). Cijeli serijal bit će dostupan 13. lipnja, a igrači su sretni jer jednostavno više preferiraju Steam od Epic Gamesa.

POVEZANO

The Pirates of the Caribbean dolaze u Fortnite
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.