back to top

Kao grom iz vedra neba Sony je najavio novi izgled PlayStation 5 konzole

OBJAVLJENO

Već neko vrijeme su po društvenim mrežama kružile glasine o redizajnu koji bi uskoro trebao doživjeti PlayStation 5. Taj trenutak smo upravo dočekali. Glasine su bile istinite, a Sony je ovu vijest objavio kao grom iz vedra neba, bez ikakve najave, bez ikakvog teasera. Lansiranje ove redizajnirane konzole bi trebalo biti do kraja ove godine.

Treba napomenuti kako će i digitalna i obična PlayStation 5 konzola dobiti estetsko poboljšanje specifikacija. Ovo nije niti PS5 Pro ili pak PS5 Slim, iako su obje konzole utjelovljuju osobine koje bi odmah povezali s tim nazivima. Iz Sonyja poručuju kako je ovo jednostavno redizajn PlayStation 5 konzola. Od sada možete odvojiti bočnu ploču koja sadrži utor za disk.

Kao grom iz vedra neba Sony je najavio novi izgled PlayStation 5 konzole TEHIX

Osim odvojivog utora za disk, novi redizajnovi će imati Ultra HD Blu-ray Disc Drive. Uz njega će imati čak 1TB SSD za povećanje interne memorije. Konzole će biti lakše i njihov volumen će biti znatno manji, što je vrlo pohvalno jer svi znamo da je PlayStation 5 bio veliki dečko.

Kao grom iz vedra neba Sony je najavio novi izgled PlayStation 5 konzole TEHIX

Na području Europe PS5 s Ultra HD Blu-ray disk pogonom će vas koštati 549,99 eura, dok je PS5 Digital Edition nešto jeftiniji i koštat će vas 449,99 eura.

POVEZANO

Call of Duty Black Ops 6 prema procurjelim informacijama biti će dostupan za PlayStation 4, Xbox Series i PlayStation 5.
Od sada možete iznajmljivati skinove u Counter Strike 2
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.