back to top

Judas je nasljednik BioShock igara, ali izgleda isto kao BioShock

OBJAVLJENO

Judas je nadolazeći naslov od kreatora BioShocka, no možemo i reći kako izlazi novi BioShock. Igra je najavljena prije nešto više od godinu dana, a do sada nismo saznali apsolutno ništa osim informacije o mjestu radnje same igre. Grad u kojem ćemo se napucavati zove se Mayflower, a u njemu žive dosta čudni građani. Riječ je o građanima koji su trenirani da poštuju pravila, a njima vladaju roboti. Možda su developeri dobili inspiraciju iz naše potencijalne budućnosti kada ćemo biti robovi AI-a. Moram priznati da kroz trailer ova igra izgleda jako zabavno.

Ako ste se pitali, zašto se igra baš zove Judas, e pa to je ime našeg glavnog lika. On nije kao svi građani Mayflowera, on je malo buntovan, on želi pokrenuti revoluciju. Doduše, nije baš siguran hoće li ta revolucija pomoći ili će uništiti sve. Judas i dalje nema točan datum izlaska, no nema ni okvirno razdoblje, znamo samo da je u razvoju za PC, PlayStation 5 i Xbox Series.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.