Još se više povećava hype za nadolazeći Gotham Knights

OBJAVLJENO

Gotham Knights izlazi ovo petka, 21.10., i iako je puno priče u vezi s tehničkim performansama igre, nas kao i većinu zanima gameplay. Današnje igre postaju sve zahtjevnije, barem što se tiče tehničkih performansi, no možemo se složiti da malo koja igra donosi nekakve velike promjene u gameplayu. Trailer koji smo dobili za Gotham Knights prikazuje vrlo zanimljiv gameplay, a ako vam i dalje nešto nije jasno vezano za ovaj naslov preporučujemo da pogledate trailer. Znamo da vas i dalje proganja tih 30 fps-a na PS5 kao i nas, no nadamo se da će priča i gameplay izvući ovaj naslov.

Sada, više nego ikada, možemo reći da je srce ovog naslova njegovi likovi. Svi zajedno ispunjavaju prazninu u Gothamu koja je nastala nakon Batmanove smrti. Svaki od četiri heroja je po nečemu sličan Batmanu, a opet svaki je unikatan i na sebi jedinstven način patrolira gradom punom kriminala. Nightwing se služi svojim akrobatskim sposobnostima koje je naučio još dok je bio dijete, Batgirl se koristi svojim znanjem o tehnologiji pa ćemo tako dosta vremena s njom hakirati sustave i neprijateljsku elektroniku. Robin nekako najviše sliči na Batmana i možemo reći da nastavlja Batmanovu ostavštinu kao nevidljivog heroja, također straši neprijatelje. Za kraj nam ostaje Red Hood, koji je najotporniji član ekipe i specijalist za oružje, tako da koristeći njega očekujemo više borbi iz daljine iako u traileru vidimo njegove ikonične dual pištolje.

Na kraju vas još jednom podsjećamo da Gotham Knights izlazi u petak 21.10. i jedva čekamo vidjeti hoće li ova igra opravdati sve ove silne hype trailere.

POVEZANO

Flintlock: The Siege of Dawn Tehix
Doom Tehix

Doom ćete moći zaigrati na Husqvarni!

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.