back to top

Još jednom je potvrđeno da Marvel’s Spider-Man 2 izlazi isključivo na PS5

OBJAVLJENO

Jim Ryan, šef PlayStationa, još jednom je potvrdio da će Marvel’s Spider-Man 2 biti PS5 ekskluziva. Ryan je to potvrdio u jednom od svojih posljednjih intervjua. Marvel’s Spider-Man 2 će za razliku od posljednjih PlayStation ekskluziva izaći samo na PS5. Dakle korisnici PS4 nažalost neće moći igrati novu Spider-Man igru.

Još jednom je potvrđeno da Marvel's Spider-Man 2 izlazi isključivo na PS5 TEHIX

Imamo garanciju šefa PlayStationa da će ova igra biti jedno jako lijepo iskustvo, te da je puna prekrasnih vizuala. Ryan smatra da će ovaj naslov, kao i njen prethodnik, imati vrlo dobar launch. Za sada i dalje nemamo puno informacija oko ovog naslova. Znamo da izlazi ove jeseni, da će biti dostupan samo za PS5, te da je glavni negativac Venom.

No, ovo se mijenja. Nove informacije ćemo dobiti ove srijede u večernjim satima na PlayStation Showcaseu. Osim novih informacija za Marvel’s Spider-Man 2, dobiti ćemo informacije za još jako puno igara. U srijedu očekujemo prikaz gameplaya i točan datum izlaska igre.

POVEZANO

Black Panther na kojem radi EA će biti open-world
Fallout igre značajno snižene na Steamu, uz jednu besplatnu
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.