Jedna od misija u God of War Ragnaroku ima puno dublje značenje

OBJAVLJENO

God of War Ragnarok je vrlo kompleksna igra i definitivno jak konkurent za igru godine. Istraživanje je dio koji je ne izbježan, a nagrade koje dobijemo zbog našeg istraživanja budu ili zabavne ili srceparajuće. Misija Across the Realms ima posebno dirljivu priču iza sebe. Odnosi se na programera iz studija Santa Monica koji je nažalost preminuo. No, ne samo na njega već i na odnos s drugim kolegom.

U jednom stadiju igre ćete otkriti Vječnu logorsku vatru u Midgardu koja ima prepoznatljiv dimni signal dok joj se približavate. Pored nje možete naći kuharicu s popisom sastojaka, koje ćete pronaći u Devet kraljevstava. Cijela potraga prikazuje priču o Jariju i Somru, koji predstavljaju par iz stvarnog života. Sama Handricka i Jakea Snipesa koji su programeri iz Santa Monica Studia. Nažalost Jake Snipes je preminuo 2020. godine, te su na ovaj način odlučili odati počast svojem kolegi.

POVEZANO

Bad Boys 4 Tehix
Crash Team Rumble Tehix

Crash Team Rumble broji svoje zadnje dane

Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.