JackZ se oprostio od G2

OBJAVLJENO

Francuski profesionalni igrač CS:GO-a Audric „JackZ“ Jug nakon 4 godine napušta ekipu G2. Francuz se pridružio G2 još pri samom kraju 2018 godine kada je napustio 3DMAX. G2 je izjavio kako JackZ više nije u njihovim planovima i da žele ekipu ojačati s mlađim igračima s nadom za bolje rezultate.

Mnogo je puta G2 s JackZ-om u ekipi došao do finala velikih natjecanja kao što su: IEM Katowice 2022, PGL Major Stockholm 2021, IEM Cologne 2021 te IEM World Chamionship 2020, ali nijednom nisu uspjeli dignuti trofej.

JackZ se oprostio od G2 TEHIX

Francuz je već našao svoj novi dom u francuskoj ekipi HEET koja je trenutno 25. na HLTV ranking listi. G2 je već spreman dovesti čak dva pojačanja Justin „jks“ Savage iz australijskog Renegadesa i Rasmus „HooXi“ Nielsen iz danskog Copenhagen Flamesa.

Uz JackZa, G2 će napustiti i finski Aleksi „Aleksib“ Virolainen. Finac nije uspio zadovoljiti očekivanja G2 te se smatra najvećim krivcem loših rezultata. Nije još poznato za kog bi trebao potpisati te kada će uopće službeno napustiti ekipu G2.

Za G2 sljede sada BLAST Premier Fall Groups, ESL Pro League 16. sezona te IEM RMR kvalifikacije za Major u Riu.

POVEZANO

Pogledajte launch trailer za Pacific Drive
PS VR2 proslavio prvi rođendan i postaje komptibilan s PC-em
Luka Grgurić
Luka Grgurić
Pišem članke u slobodno vrijeme :D