back to top

Izgleda kako prodaja nije jača strana Hellblade 2

OBJAVLJENO

Xboxova proljetna ekskluziva Senua’s Saga: Hellblade 2 se nije baš proslavila. Naime, igra je pri svom izlasku zabilježila vrlo mal odaziv igrača. Nedavno su izašli podatci prodaje vezani za američko tržište, koji potvrđuju sve što smo govorili. Xbox svoj naslov može smatrati potpunim komercijalnim promašajem.

Senua’s Saga: Hellblade 2 izašla je u svibnju ove godine, a u istom mjesecu ovaj naslov se našao na 37. mjestu po prihodima ostvarenim od prodaje. Usporedbe radi, Hellblade 2 je tek 21. naslov po ostvarenim prihodima od prodaje na Xbox konzolama, a riječ je o ekskluzivi. Mnogi, pa tako i mi, su imali sumnje već prije izlaska ovog naslova zbog nepostojanja fizičkog izdanja igre. Još kada tome dodate činjenicu kako je igra od prvog dana bila dostupna na Game Pass pretplati… pa možemo reći da imate recept za komercijalni promašaj.

Da bi stvar bila još gora za Xbox i Senua’s Saga: Hellblade 2, na Europskom tržištu, u svibnju, igra nije ni ušla na ljestvicu najprodavanijih igara tog mjeseca.

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.