Izgleda kako GTA 6 nećemo igrati prije travnja iduće godine

OBJAVLJENO

Mnogi, pa i mi, su se nadali kako ćemo GTA 6 zaigrati već početkom 2025. godine, no nažalost izgleda kako od toga nema ništa. Take-Two Interactive je objavio svoj financijski izvještaj u kojem se vidi kako će GTA 6 vrlo vjerojatno izbjeći iduću fiskalnu godinu. Take-Two je u svome novom financijskom izvještaju naveo kako tijekom iduće fiskalne godine očekuje zaradu od sedam milijardi dolara. Kada tu brojku usporedimo s ranije objavljenim očekivanjima, ona je manja za jednu milijardu.

S obzirom na to da iduća fiskalna godina završava 31. ožujka 2025. godine i njihova potvrda od zarade manje za jednu punu milijardu dolara, može se zaključiti da GTA 6 ne igramo ove fiskalne godine. Drugim riječima, GTA 6 ne bi trebali zaigrati u prvom kvartalu 2025. Naravno ova informacija nije službeno potvrđena od strane Take-Two Interactivea, ali ovaj financijski izvještaj ih je malo odao. Analitičari također smatraju kako ćemo GTA 6 zaigrati negdje u drugoj polovici 2025., možda se iz Rockstara odluče lansirati svoju igru baš za vrijeme ljeta.

POVEZANO

Star Wars FPS na kojem je radio Respawn je odgođen
Sony je potvrdio PS Plus Essential postavu igara za ožujak
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.