back to top

Izgleda kako GTA 6 nećemo igrati prije travnja iduće godine

OBJAVLJENO

Mnogi, pa i mi, su se nadali kako ćemo GTA 6 zaigrati već početkom 2025. godine, no nažalost izgleda kako od toga nema ništa. Take-Two Interactive je objavio svoj financijski izvještaj u kojem se vidi kako će GTA 6 vrlo vjerojatno izbjeći iduću fiskalnu godinu. Take-Two je u svome novom financijskom izvještaju naveo kako tijekom iduće fiskalne godine očekuje zaradu od sedam milijardi dolara. Kada tu brojku usporedimo s ranije objavljenim očekivanjima, ona je manja za jednu milijardu.

S obzirom na to da iduća fiskalna godina završava 31. ožujka 2025. godine i njihova potvrda od zarade manje za jednu punu milijardu dolara, može se zaključiti da GTA 6 ne igramo ove fiskalne godine. Drugim riječima, GTA 6 ne bi trebali zaigrati u prvom kvartalu 2025. Naravno ova informacija nije službeno potvrđena od strane Take-Two Interactivea, ali ovaj financijski izvještaj ih je malo odao. Analitičari također smatraju kako ćemo GTA 6 zaigrati negdje u drugoj polovici 2025., možda se iz Rockstara odluče lansirati svoju igru baš za vrijeme ljeta.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.