back to top

Izgleda kako će Ubisoft u potpunosti odustati od Watch Dogs serijala

OBJAVLJENO

Prije 10-ak godina, Ubisoft je predstavio Watch Dogs serijal, a igrači su bili oduševljeni. Watch Dogs je bio krcat next-gen mehanikama, ali vrlo brzo serijal je doživio svoj prvi neuspjeh. Odnosno, Ubisoft je zabrljao i posljedice su ostale trajne. Činilo se da kako nove igre izlaze, situacija oko ovog serijala ostaje ista, te da nikada ćemo biti svjedoci promjene.

Originalni Watch Dogs je mogao biti puno uspješniji naslov samo da Ubisoft nije napravio pogreške koje su uništile lansiranje ove igre. Nakon toga smo dobili Watch Dogs 2 koji je u svemu bio dosta bolji od originala, no igraču su htjeli više, a Ubisoft je odlučio dostaviti takav proizvod. Sve oči su bile uprte na njihov najnoviji Watch Dogs Legion koji je igračima trebao omogućiti nelinearniji sandbox igranja. Bio je to naslov koji je trebao u potpunosti oživjeti ovaj serijal, no igra je zakazala, a Ubisoft je ponovno razočarao.

Prema pisanju francuskog insajdera, j0nathana, kiks koji je ostvario Watch Dogs Legion je bila kap koja je prelila čašu za Ubisoft. Naime, sada internetom kruže glasine kako Ubisoft razmišlja o potpunom gašenju ovog serijala. Iz Ubisofta su planirali velike stvari za ovu franšizu, a spominje se i svojevrsni battle royale koji bi bio smješten u Watch Dogs univerzum. Osim toga, tu je bila još hrpa nenajavljenih igara koje su prošle ispod radara, te su s vremenom bile otkazane. Ubisoft je svoj fokus odlučio prebaciti na Assassin’s Creed i Far Cry serijale. Nama kao fanovima ovog serijala ostaje samo nada da su ove glasine neistinite, te kako Ubisoft ipak nije u potpunosti odustao od Watch Dogsa, jer to je serijal koji zaslužuje dobiti odličan naslov koji će ponovno dignuti ovu franšizu.

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.