Izašle prve slike Splinter Cell Remakea

OBJAVLJENO:

Ubisoft je uzeo originalnu igru i ponovno je izgradio u vlastitom Snowdrop engineu, predstavio je concept art za dvadeseti rođendan igre. Splinter Cell je jučer napunila dvadeset godina i developeri su taj dan odlučili iskoristiti za otkrivanje novih informacija vezanih uz remake.

Iz Ubisofta kažu kako ovo ne smatraju običnim remakeom već pomoću njega žele izgraditi dobar temelj kako bi mogli nastaviti franšizu. Navodno bi remake trebao imati elemente starijih igara iz franšize i po koju novu mehaniku. No, nažalost još ćemo dugo čekati ovaj remake. Tim se želi usredotočiti na stvaranje apsolutno najbolje igre, stoga ne žele žuriti. Nama preostaje da vidimo hoće li se to isplatiti.

Ljudi iz Ubisofta su mislili na sve. Ako ste veliki obožavatelj i zbog ovih vijesti se u vama probudila želja za igranjem Splinter Cella, besplatno možete preuzeti igru koja je u početku bila ekskluziva za prvi Xbox. Predlažemo svima da zaigraju igru jer će vas vratiti u vrijeme kada smo igrali takve igre na starim konzolama. Ako želite besplatno preuzeti Tom Clancy’s Splinter Cell kliknite ovdje.

POVEZANO

spot_img