back to top

Izašao je trailer koji nas upoznaje s programom The Crew Motorfesta

OBJAVLJENO

Ubisoftov The Crew Motorfest bi trebao konkurirati Forzi Motorsport. Nedavno su neki igrači imali priliku testirati The Crew Motorfest u zatvorenoj beti. Iako nisu smjeli previše otkriti, skoro pa sve reakcije su bile vrlo pozitivne. Novi prikaz, koji traje nešto više od četiri minute, isto ju prikazuje u vrlo dobrom svijetlu.

Umjesto istraživanja čitavog SAD-a, kao što smo imali priliku u The Crew 2, u The Crew Motorfestu bit ćemo smješteni na otoku Oahu. Prekrasni Oahu je glavni otok havajskog otočja i vrlo je dobro mjesto za održavanje auto-moto festivala. Grad Race je segment u igri koji nam je upao u oko. Naime, riječ je o utrci koja započinje svakog punog sata, a okuplja igrače na nasumično generiranim stazama. Naravno sve se staze nalaze na otoku, tako da ga zapravo nikada ne napuštamo, barem je to slučaj za sada. Svakog mjesece će se birati najbolji vozači koji će biti upisani u Hall of Fame. Također, igra će stalno dobivati updateove, odnosno svaka četiri mjesece će dolaziti nove sezone. Unutar novih sezona dolazit će nova natjecanja, izazovi, staze i automobili.

Iz Ubisofta su već najavili da će na početku igre u istoj biti dostupno čak 600 vozila. Ako vas zanima cijela lista, možete ju pronaći ovdje. Mi vas podsjećamo kako The Crew Motorfest dolazi 14.09. ove godine, za PC, PS4, PS5, Xbox ONE, S i X

POVEZANO

GTA VI igramo na jesen 2025. službeno je potvrdio Rockstar1
U novoj velikoj promociji Epic Games poklanja Dragon Age Inquisition
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.