Izašao gameplay za K’Santea, no ništa još nije potvrđeno

OBJAVLJENO

Prije par dana Riot je najavio novog champa, K’Sante The Pride of Nazumah. Ponovno možemo vidjeti Riotovu opsesiju s naletima novih championa, no razlog tomu je ubrzavanje igre. Ovaj video dokazuje da će K’Sante biti tenk za kojeg se preporučuje top lane. Kako kroz trailer vidimo sve sposobnosti u članku ćemo ih pokušati objasniti dok Riot ne potvrdi sve.

Q – Ntufo Strikes

Ova sposobnost se čini kao K’Santeova glavna sposobnost kojom će započinjati borbe. Podsjeća na Riven ili Zeri ili neku kombinaciju. Ovisno u kojoj je fazi njegovo oružje ova sposobnost bi se trebala mijenjati

W – Path Maker

Path Maker je sposobnost koja se puni, znači morat ćemo držati W. Što ga duže držimo K’Sante će otići dalje i napraviti veću štetu. Treba napomenuti da ovom sposobnosti zakucavamo neprijatelje u zid, te oni zapnu. Nešto slično Vayne. Za sada još ne znamo funkcionira li ova sposobnost za više neprijatelja i možemo li njome prijeći preko zidova.

E – Ime je još nepoznato

Čini se da je ovo običan štit koji mu pomaže kada uleti u više neprijatelja. Bilo je za očekivati da će K’Sante imati neku vrstu štita jer je ipak tenk.

R – All Out

All Out je definitivno najzanimljivija sposobnost novog champa u League of Legendsu. K’Sante dobiva buff i proljeće kroz svoje neprijatelje i sve što stoji pred njim, također povlači sve neprijatelje sa sobom (slično kao Yone). Osim što radi sve navedeno, All Out, daje K’Santeu brže napade i može mijenjati svoje oružje. Buff dobiva i njegov Q.

Moramo ponoviti da su ovo više nagađanja, te da ćemo više znati u sljedećih nekoliko dana. Tada ćemo znati naziv E sposobnosti, a članak će biti ponovno objavljen.

POVEZANO

Samsungov Z Fold 6 trebao bi biti najtanji fold do sada
Unaprijeđenu verziju Dying Light 2 možete igrati besplatno za vikend
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.