back to top

Izašao gameplay za K’Santea, no ništa još nije potvrđeno

OBJAVLJENO

Prije par dana Riot je najavio novog champa, K’Sante The Pride of Nazumah. Ponovno možemo vidjeti Riotovu opsesiju s naletima novih championa, no razlog tomu je ubrzavanje igre. Ovaj video dokazuje da će K’Sante biti tenk za kojeg se preporučuje top lane. Kako kroz trailer vidimo sve sposobnosti u članku ćemo ih pokušati objasniti dok Riot ne potvrdi sve.

Q – Ntufo Strikes

Ova sposobnost se čini kao K’Santeova glavna sposobnost kojom će započinjati borbe. Podsjeća na Riven ili Zeri ili neku kombinaciju. Ovisno u kojoj je fazi njegovo oružje ova sposobnost bi se trebala mijenjati

W – Path Maker

Path Maker je sposobnost koja se puni, znači morat ćemo držati W. Što ga duže držimo K’Sante će otići dalje i napraviti veću štetu. Treba napomenuti da ovom sposobnosti zakucavamo neprijatelje u zid, te oni zapnu. Nešto slično Vayne. Za sada još ne znamo funkcionira li ova sposobnost za više neprijatelja i možemo li njome prijeći preko zidova.

E – Ime je još nepoznato

Čini se da je ovo običan štit koji mu pomaže kada uleti u više neprijatelja. Bilo je za očekivati da će K’Sante imati neku vrstu štita jer je ipak tenk.

R – All Out

All Out je definitivno najzanimljivija sposobnost novog champa u League of Legendsu. K’Sante dobiva buff i proljeće kroz svoje neprijatelje i sve što stoji pred njim, također povlači sve neprijatelje sa sobom (slično kao Yone). Osim što radi sve navedeno, All Out, daje K’Santeu brže napade i može mijenjati svoje oružje. Buff dobiva i njegov Q.

Moramo ponoviti da su ovo više nagađanja, te da ćemo više znati u sljedećih nekoliko dana. Tada ćemo znati naziv E sposobnosti, a članak će biti ponovno objavljen.

POVEZANO

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

EA Sports FC 25 dobio svoj prvi trailer!

Nicklas Bendtner otvara svoju investicijsku tvrtku za esport
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.