back to top

Iz intervjua smo saznali nove informacije vezane za Stellar Blade

OBJAVLJENO

Stellar Blade smo zadnji put spominjali za vrijeme State of Playa koji nam je otkrio datum izlaska ove lude igre. Naime, Stellar Blade igramo 26. travnja ove godine. Redatelj igre, Hyung-Tae Kim, u jednom je intervjuu odlučio dati malo više informacija. Najaktualnija tema vezana za Stellar Blade je izgled i prezentacija glavne junakinje Eve. Prikaz sa State of Playa ju je pokazao u raznim kostimima koji ne izgledaju baš najprimjerenije za borbu protiv raznih čudovišta. Hyung-Tae Kim je rekao kako će igrači nakon svake misije otključati nove frizure, naušnice, naočale i razne druge dodatke, a to će sigurno privući neku svoju publiku. Treba napomenuti i kako će sve te kozmetičke stvari za Eve biti potpuno besplatne.

Očito u Južnoj Koreji već sada nisu preveliki fanovi ovog nadolazećeg naslova jer je već dobila 18+ rejting. Doduše, to je vrlo logično jer igra ima prisutnu golotinju i izraženo nasilje. Golotinju vam ne moram previše objašnjavati, dok će izraženo nasilje biti prisutno kroz dekapitacije, rezanje udova i druge bolesne stvari koje ćemo moći raditi našim neprijateljima. Iako moram priznati da me ni jedno ni drugo ne čudi jer su svi ti segmenti prisutni u svakom traileru do sada.

Kazao je Hyung-Tae Kim kako on ni u jednom od ta dva segmenta ne vidi pretjerani problem. Obranio se glavni redatelj ove igre tezom da on dok igra želi gledati nekoga tko je zgodniji od njega. Dodao je još i kako je ovo zabava za odraslu publiku tako da ne vidi problem. Dakle, Stellar Blade nam donosi kadrove stražnjice naše glave junakinje, isto kao i poskakivanje grudi dok puca, ali i masakriranje raznih čudovišta.

POVEZANO

https://tehix.hr/hashtag/marvels-spider-man-2/
Drugi po redu GTA 6 trailer mogli bi dobiti sljedeći tjedan
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.