back to top

Iz Capcoma su konačno potvrdili kako je nova Resident Evil igra u razvoju

OBJAVLJENO

Direktor tvrtke, Koshi Nakanishi otkrio je kako je nova Resident Evil igra u razvoju. Prema Nakanishiju to nije običan naslov, to je jedan od značajnijih naslova. Ova vijest dolazi nakon mjeseci rasprave i diskusija oko toga postoje li uopće planovi za nadolazeće Resident Evil igre. Velik broj fanova ovog serijala je na društvenim mrežama bio jako bijesan, te su bili uvjereni kako Capcom uzima pauzu od ovog serijala. Težak kamen je pao sa srca svim fanovima kada su pročitali ovu vijesti.

Treba napomenuti kako ovo nije remake, već originalni koncept potpuno novog Resident Evil naslova, a cijeli projekt vodi čovjek koji je režirao Resident Evil 7. S obzirom na to da je riječ o istom čovjeku, to definitivno ulijeva određenu dozu povjerenja. Naime, Resident Evil 7 se često smatra jednom od najboljih igara u serijalu i označava prekretnicu istog. “Sedmica” nas je stavila u perspektivu iz prvog lica i bio je jedan od najstrašnijih naslova. Resident Evil 7 je bio poznat po količini jumpscareova koje je imao, no ipak nisu svi igrači bili zadovoljni tim naslovom. Smatrali su da je iza sebe ostavio puno segmenata koje čine Resident Evil, pa, Resident Evilom.

Posljednja originalna igra koju nam je Capcom dostavio bio je Resident Evil Village. Village je objavljen u 2021. godini, kao jedan slobodniji i otvoreniji Resident Evil naslov. Igrači su imali veliku mapu koju su mogli istraživati. Što nas čeka u najnovijem Resident Evil naslovu… tko zna!

POVEZANO

Objavljen je prvi trailer za Captain America: Brave New World
Urnebesna indie igra Anger Foot je izašla na PC
Lario Kremer
Lario Kremerhttps://tehix.hr
Glavni urednik portala Tehix. Ljubitelj dobrih priča, misterija i lijepe grafike u igrama, a Assassin's Creed mi teče venama 😆.